Fără categorie

Întâlnire pentru copii și tineri la mănăstirea din Molișet

La mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” din Molișet, la poalele Țibleșului, un loc cu aer curat, prielnic reculegerii și întâlnirii cu Dumnezeu, a avut loc sâmbătă, 20 august 2022, o activitate pentru copii și tineri.

„Cincizeci de copii și tineri din Molișet, Agrieș și Târlișua (jud. Bistrița-Năsăud) s-au întâlnit cu un alt grup de copii și tineri din Șișești (Maramureș) și au petrecut în rugăciune, cântece și jocuri, aducându-i laudă și mulțumire Bunului Dumnezeu! Întâlnirea a început cu un moment de Adorație Euharistică, timp în care fiecare participant a pus o lumânare cu o intenție pe care o purta în suflet. Lumânările au fost aranjate sub forma unei inimi imense, arătându-i astfel Domnului că participarea este una din suflet și că prin aceasta întâlnire fiecare copil îi oferă întreaga lui inimă pentru ca El, Regele inimilor noastre, să le păstreze curate și nevinovate”, ne-a spus pr. Dominic, gazda evenimentului.

Activitățile au fost pregătite și animate de tinerii din parohia greco-catolică din Șișești, coordonați de pr. Gabriel Horț. „Mulțumesc din suflet tuturor participanților care au venit într-un număr atât de mare pentru a experimenta comuniunea în rugăciune, în cântece și în bucurie”, ne-a mai spus pr. Dominic, călugăr din Ordinul Sfântul Vasile cel Mare, păstor al comunităților din Agrieș și Târlișua.

.fusion-button.button-1 {border-radius:2px;}Galerie imagini

.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-1{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}

Articolul Întâlnire pentru copii și tineri la mănăstirea din Molișet apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita