Fără categorie

Colindul preoților din protopopiatele Tîrgu Mureș și Râciu la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureș

În data de 19 decembrie 2019, preoții Fărcaș Ioan (protopop), Dulău Toader, Miheț Flavius, Duda Claudiu, Pop Adrian, Dudaș Lucian, Balint Gabriel și Băcilă Aurelian din protopopiatele de Tîrgu Mureș și Râciu au răspuns invitației domnului manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureș, dr. Claudiu Puiac, de a prezenta un scurt program de colinde.

Mulțumind pentru programul prezentat, domnul dr. Claudiu Puiac a evidențiat importanța pe care o are îngrijirea sufletească în cadrul serviciilor pe care spitalul le asigură pentru pacienții săi.

La rândul nostru, noi preoții îl lăudăm pe Dumnezeu pentru harul de a participa la îngrijirea pe care spitalul o asigură pacienților săi, completând și susținând serviciile medicale prin servicii spirituale.

.fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px;}

AB

Sursă foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș – Facebook

Articolul Colindul preoților din protopopiatele Tîrgu Mureș și Râciu la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureș apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita