Fără categorie

Instalarea noului episcop de Arezzo

Preasfintitul Virgil, episcopul greco-catolic de Oradea, a participat duminică seara la ceremonia de instalare a episcopului Andrea Miliavacca, ca episcop de Arezzo.
Pe Excelenta Sa Andrea il leaga o prietenie veche cu Episcopia de Oradea, ierarhul, cu părintele Paul Popa și alți câțiva preoți.

Excelența Sa Andrea Miliavacca, s-a născut în Pavia la 29 august 1967 și copilărește la Binasco înprovincia de Milano. Urmează studiile teologice și este hirotonit preot la 27 iunie 1992 ăn Catedrala de Pavia de episcopul Giovanni Volta. A avut mai multe misiuni în cadrul Episcopiei printre care și cea de rector al Seminarului Teologic, moment în care a vizitat și Episcopia Greco-Catolică de Oradea împreună cu studenții teologi.

În 5 Octombrie 2005 Sfântul Părinte Papa Francisc în numește episcop de Miniato, urmând ca hirotonirea episcopală să o primească la data de 9 decembrie 2015 tot în Catedrala din Pavia.

Eugen Ivuț


Sursa: egco.ro

.fusion-body .fusion-builder-column-1{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-1 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-1{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-1 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-1{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-1 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-2{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}

Articolul Instalarea noului episcop de Arezzo apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita