Fără categorie

PS Virgil a celebrat liturghia la Împlinirea a 45 de ani de la înființarea Telepace

Anul acesta se împlinesc 45 de ani de la înființarea postului de televiziune Telepace. Cu această ocazie, la sediul central din Cerna – Verona (Italia), Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea a celebrat Sfânta Liturghie, alături de mai mulți preoți și reprezentanți ai televiziunii.

Telepace este un post de televiziune italian privat, administrat de Fundația Artigiani per la Pace. Sediul principal și sediul social este situat în provincia Verona, tocmai în Cerna, o fracțiune din municipiul Sant’Anna d’Alfaedo. A început să difuzeze în 1977.

Emite pe TDT în Italia, prin satelit în Europa, Australia și Noua Zeelandă și pe web în streaming în toată lumea. Se specializează în transmiterea în direct a unor evenimente religioase importante referitoare la catolicism și în special urmărește îndeaproape activitățile Papei atât în ​​Vatican, cât și în timpul călătoriilor sale apostolice în Italia și în străinătate. Acesta vine cu un program clasic și nu difuzează spoturi publicitare de la lansare.

Rolul acestui radiodifuzor este să-L vestească pe Hristos și să răspândească vocea Papei către omenire. Mai mult, ea este o tovarășă de călătorie mereu prezentă în călătoriile instituționale ale Papei (koaha.org/wiki/Telepace)

Biroul de Presă


Sursa: egco.ro

.fusion-body .fusion-builder-column-2{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-2 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-2{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-2 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-2{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-2 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-3{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}

Articolul PS Virgil a celebrat liturghia la Împlinirea a 45 de ani de la înființarea Telepace apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita