Fără categorie

Sfânta Liturghie arhierească în Parohia Mediaș II

Credincioșii parohiei Mediaș II – Țecheș, Protopopiatul Mediaș, s-au unit în rugăciune cu Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, în a doua zi a Sărbătorii Nașterii Domnului, 26 decembrie 2021.

Din încredințarea Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureșan, Episcopul Cristian a oficiat Sfânta Liturghie la care au concelebrat Părintele protopop Septimiu Nicula, Părintele paroh Sorin Muntean și alți preoți din Protopopiatele de Mediaș și Dumbrăveni. Răspunsurile au fost oferite de corul parohiei.

Alături de credincioși au participat la celebrarea liturgică Domnul Senator Claudiu Mureșan, Domnul primar al Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman și Domnul primar al Comunei Blăjel, Marius Mărginean.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.

I Accept

În cuvântul de învățătură Preasfinția Sa Cristian a transmis comunității salutul și binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Române Unită cu Roma, Greco – Catolică. În sărbătoarea adunării Maicii Domnului, Episcopul a invitat comunitatea din Mediaș la a trăi în mod autentic exemplul de smerenie, ascultare și comuniune al Maicii Sfinte.

Pr. Diacon Ioan – Ștefan Dumitraș

Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba  Iulia și Făgăraș

 

Articolul Sfânta Liturghie arhierească în Parohia Mediaș II apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita