Fără categorie

Sărbătoarea Nașterii Domnului în Parohia Blaj II – Capela Arhiereilor

Sâmbătă, 25 decembrie 2021, în Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Isus Cristos, Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Blaj II – Capela Arhiereilor.

Din încredințarea Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureșan, Episcopul Cristian a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în cadrul căreia s-a dat citire Scrisorii Pastorale la sărbătoarea Nașterii Domnului. Au concelebrat Părintele vicar judecătoresc Liviu Ursu, Părintele protopop și paroh Cristian Rus, Părintele Călin Daniel Pațulea și Părintele Anton Rus, în prezența unui număr mare de tineri și de credincioși.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.

I Accept

La sfârșitul celebrării, tinerii și credincioșii parohiei au susținut un recital de colinde. Preasfinția Sa Cristian a transmis comunității salutul și binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, evidențiind nevoia de a reveni la adevărata esență a sărbătorii: Nașterea Mântuitorului lumii.

Pr. Diacon Ioan – Ștefan Dumitraș

Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba  Iulia și Făgăraș

 

Articolul Sărbătoarea Nașterii Domnului în Parohia Blaj II – Capela Arhiereilor apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita