Fără categorie

Anunț: Întâlnirea tinerilor și copiilor din Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, va avea loc Întâlnirea Arhieparhială a Tinererilor și Copiilor, care are ca temă “Ridică-te! Te pun martor al celor pe care le-ai văzut!” (Cf. Fap. 26,16). Întâlnirea va avea loc la Biserica Parohiei Târgu Mureș IV  „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Târgu Mureș,  str. Armoniei, nr. 29/A, fiind organizată de Protopopiatul Greco-Catolic Târgu Mureș.

Din cauza situație pandemice în care ne aflăm, anul acesta numărul participanților a fost limitat la 200. Participanții s-au înscris la acest eveniment prin intermediul protopopiatelor.

PROGRAM:

Partea I

10:15 – Sosirea participanților, pregătire pentru Sf. Liturghie, posibilitate de spovadă;

11:00 – Sfânta Liturghie – prezidată de PS Cristian, Episcop auxiliar de Alba Iulia și Făgăraș;

Predarea Crucii tineretului protopopiatului care va organiza viitoarea ediție – preiau tinerii din protopopiatul Reghin.

 

Partea a II-a

12:30 –  Timp de recreere;

Deplasarea spre zona Parohiei Ivănești (cu autocarele puse la dispoziție de organizatori).

12:45 – Prânz – catering (va fi oferit din partea organizatorilor, în plus există posibilitatea de a achiziționa alte produse la fața locului);

13:30 – Cateheza, susținută de Pr. Aurel  Rus;

14:00  – Discuții pe grupuri referitor la tema catehezei – (coordonați de animatori)

14:50  – Să-i ascultăm pe tineri………(O provocare la dezbatere, împărtășire, reacții ale tinerilor pe marginea catehezei);

15:30 – Moment de divertisment (muzică, dans, jocuri pentru copii);

16:00 – Rugăciunea de încheiere;

Întoarcerea acasă.

Întâlnirea Arhieparhială a Tinerilor și Copiilor 2021, care se va desfășura la Târgu Mureș are un imn compus de Pol Anamaria și Pol Ana.

Ascultă aici imnul:

Biroul Arhieparhial de Presă

Articolul Anunț: Întâlnirea tinerilor și copiilor din Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita