Fără categorie

A treia duminică cu zâmbete de copii în curtea Episcopiei

6 iunie 2021 a fost cea de a treia duminică consecutivă în care, în curtea Episcopiei s-au auzit glasuri și râsete de copii. De această dată, alături de copiii de la Enjoy Music care au cântat împreună cu Ovidiu Lazăr, Geoge Damian, tinerii de la „Allegria” și-a făcut intarea și … un leu. Foarte dinamic, simțindu-se bine în ”pielea lui”, de la apariția sa și pe tot parcursul celor 2 ore, a fost atracția micuților. Dans, bucurie, cântec – am putea defini atmosfera creată.

Este interesant că duminică de duminică vedem noi chipuri de copii și părinți, dovadă că acest eveniment cuprinde o comunitate mai largă. Sigur, având în vedere că obiectivul declarat de organizatori a fost ”să completeze armonia din curtea Episcopiei cu zâmbete de copii” va fi greu de găsit un indicator de cuantificare la final. Doar prin zâmbete mai largi sau mai reținute, priviri timide sau destinse,  aplauze, chiote, râsete, dans și … nerăbdarea cu care copiii așteptau începerea evenimentului putem ”măsura” atractivitatea de care s-au bucurat aceste întâlniri inspirate.   Cu adevărat, și această duminică a fost o nouă surpriză care a generat veselie și uimire. Organizatorii se străduiesc să reinventeze atmosfera din curtea Episcopiei, pentru a o face și mai vie.

13 iunie este ultima întâlnire programată. O nouă duminică, o nouă surpriză!

Rodica Indig-consilier cultural


Știre preluată de pe egco.ro

.fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-4{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}

Articolul A treia duminică cu zâmbete de copii în curtea Episcopiei apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita