Fără categorie

Pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Nostru Isus Cristos, la Brașov

Parohia Greco-Catolică Sfântul Petru din Brașov, cu prilejul pregătirii pentru minunatul moment din istoria mântuirii noastre, a găzduit pe durata a două seri 17-18 decembrie, prin străduința Pr.Prot. Flavius Florea, un regal de colinde dedicate sărbătorii Nașterii Pruncului Isus.

Concertele susținute de Corala Catolica a Protopopiatului Greco-Catolic Brașov, sub bagheta maestrului dirijor Mihail Gavril Gorbonov, împreună cu Corul de Cameră Astra din Brașov, sub bagheta dirijorului Ioan Oarcea,  respectiv Corul Gheorghe Dima al Facultății de Muzică din Brașov, avându-i coordonatori pe Prof. Dr. Ioan Oarcea și Conf. Dr. Ciprian Țuțu, ne-au vestit Vestea cea Bună că Prunc se naște pentru a noastră mântuire.

Atmosfera de rugăciune, mulțumire sufletească a fost întregită de participarea numeroasă a credincioșilor, de diferite confesiuni, a reprezentanților Consiliului Județean Brașov  cât și a unor oficiali din cadrul unor autorități naționale.

Mulțumiri aducem, maeștrilor dirijori menționați, Consiliului Parohial cât și AGRU-lui parohial Brașov, pentru implicarea în buna organizare, a celor două seri dedicate colindului,  în așteptarea sărbătorii pentru care ne pregătim s-o celebrăm așa cum se cuvine.

.fusion-button.button-1 {border-radius:2px;}Vizualizare galerie foto

Octavian Berța

AGRU-Brașov

Articolul Pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Nostru Isus Cristos, la Brașov apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita