Fără categorie

Lacrimi de bucurie între generații sub patronajul Sf. Anton de Padova, la Cetatea de Baltă

În aşteptarea Sărbătorii Naşterii Domnului, copiii „Centrului Caritas Sf. Anton Cetatea de Baltă”, Protopopiatul Târnăveni, au pregătit o serbare la care au fost invitați și beneficiarii „Centrului de Îngrijire la Domiciliu”. Evenimentul a început cu o rugăciune de binecuvântare a copiilor şi a vârstnicilior din partea Pr. Paroh și Protopop Sorin Ivan. Alături de Moş Crăciun, copiii au prezentat momente artistice – poezii şi colinde, iar drept răsplată Moșul – simbol al Părintelui Ceresc, cu bunătatea și dragoste a răsplătit urările cu diferite daruri atât pentru copii cât și pentru beneficiari, prin versuri de poezie și mesaje evangelice.

Copiii și vârstinicii s-au bucurat și întristat,
Înțelepciunea și iubirea au jucat,
Lacrimi de bucurie au săltat,
Nimic din trecut va fi uitat,
Iar Sfântul Crăciun întâmpinat.

Personalul Centrului Caritas Sf. Anton Cetatea de Baltă, împătășind bucuria unui eveniment care unește mai multe generații pentru speranța unui viitor mai bun și constructiv de care are mare nevoie, mulțumeşte Pr. Protopop Ivan Sorin, domnului Primar al Comunei Cetatea de Baltă – Ing.Comandaru Constantin şi tuturor celor prezenți.

.fusion-gallery-2 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px;}

Pr. Prot. Sorin Ivan

Articolul Lacrimi de bucurie între generații sub patronajul Sf. Anton de Padova, la Cetatea de Baltă apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita