Fără categorie

Noua conducere provincială a Surorilor Baziliene

Surorile Baziliene, Provincia “Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare Maria” s-au reunit în cel de-al III-lea Capitlu provincial special, în perioada 27-29 septembrie 2019, la Mănăstirea “Sf. Macrina” din Cluj-Napoca. Capitlul special a fost convocat cu scopul de a alege o nouă Conducere provincială. La acest eveniment au participat surori capitulare din toate comunitățile provinciei. Moderatorul capitlului a fost pr. Marius Taloș SJ.

În ziua de 28 septembrie 2019, surorile capitulare au ales conducerea provinciei pentru următorii cinci ani:

  • sr. Veridiana Bolfă – superioară provincială;
  • sr. Maria Ignat – consilieră și vicară provincială;
  • sr. Marta David – consilieră provincială;
  • sr. Andreea Axenie – consilieră provincială.

Mulțumim Domnului pentru toate harurile revărsate asupra surorilor în aceste zile, rugându-l să le binecuvânteze pe cele alese cu lumina și iubirea Sa, precum și întreaga provincie a Surorilor Baziliene, pentru a fi o mărturie a prezenței lui Dumnezeu în lume.

Un gând de mulțumire și recunoștință PS Florentin Crihălmeanu care a celebrat în fiecare zi Sf. Liturghie la Mănăstirea Surorilor și s-a unit în rugăciune cu noi, precum și tuturor celor care ne sunt alături cu rugăciunea în acest moment important din viața Provinciei noastre.

.fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px;}

Surorile Baziliene

Articolul Noua conducere provincială a Surorilor Baziliene apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita