Fără categorie

Deschiderea anului școlar la cel mai vechi liceu din Blaj

Astăzi, 9 Septembrie 2019, a avut loc și pentru “Liceul Teologic Sfântul Vasile cel Mare” Blaj deschiderea festivă a anului şcolar în prezența Preasfinției Sale Claudiu Pop – Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Greco Catolice.

Echipa de cadre didactice şi colaboratorii şcolii au aşteaptat, cu nerăbdare şi în această toamnă întâlnirea cu preşcolarii şi elevii ciclurilor primar, gimnazial şi liceal, pentru a continua împreună călătoria în lumea devenirii.

Preasfinția Sa Claudiu a transmis salutul și binecuvântarea Preafericirii Sale Lucian, rugându-l pe Isus, Învăţătorul lumii, să trimită tuturor elevilor Spiritul înţelepciunii şi al înţelegerii, al cunoaşterii şi al ştiinţei. Un gând bun, de încurajare și susținere spirituală ,le-a transmis și profesorilor care ştiu că a educa înseamnă a semăna cu înţelepciune şi a culege cu răbdare.

Angela Moșneag – Directorul “Liceului Sfântul Vasile cel Mare” din Blaj a mulțumit tuturor copiilor și cadrelor didactice pentru performanțele din anul anterior și le-a urat mult succes pentru noul an.

Au mai luat cuvântul și Pr. Nicolae Anușcă în calitate de director general al Caritas-ului Mitropolitan – principalul partener al școlii, precum și alți invitați.

ACC

Știre preluată de pe e-communio.ro

Articolul Deschiderea anului școlar la cel mai vechi liceu din Blaj apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita