Fără categorie

Întâlnirea responsabililor de departamente din cadrul INTC 2022

În data de 30 august 2021, la sediul Protopopiatului Blaj a avut loc întâlnirea responsabililor de departamente din cadrul Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic (INTC), ediția 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 1-4 septembrie 2022, la Cheile Grădiștei, jud. Brașov.

În cadrul ședinței de lucru care a început la ora 09:30, a fost expus statusul actual al organizării Întâlnirii, precum și structura organizatorică a fiecărui departament. Responsabilii departamentelor au avut oportunitatea de a-l avea în mijlocul lor pe Don Michele Fallabretti, responsabil cu Pastorația Tinerilor în cadrul Conferinței Episcopale Italiane. Don Michele a oferit sugestii și a împărtășit experiențele sale ca organizator a numeroase întâlniri naționale și mondiale ale tinerilor, contribuind astfel la buna organizare a INTC 2022.

La ora 11:00 a avut loc celebrarea Sfintei Liturghii în Catedrala „Preasfânta Treime” din Blaj, prezidată de Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop auxiliar, cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan. În jurul mesei Sfântului Altar s-au reunit clericii prezenți la întâlnirea mai sus amintită, precum și responsabilii Biroului pentru Pastorația Familiilor. La celebrare au participat familii din Protopopiatele Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. Preasfinția Sa Cristian a transmis salutul și binecuvântarea Întâinstătătorului Bisericii Greco – Catolice Române și a deschis oficial o săptămână de formare a responsabililor pentru pastorația familiilor, care are loc la Blaj.

După celebrarea liturgică a avut loc partea a doua a întâlnirii în care fiecare responsabil de departament a prezentat structura departamentului. La final, a avut loc o discuție concluzivă, urmată de un moment de comuniune frățească.

.fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px;}

Biroul Arhieparhial de Presă

.fusion-body .fusion-builder-column-4{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-4 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-4{width:100% !important;}.fusion-builder-column-4 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-4{width:100% !important;}.fusion-builder-column-4 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-5{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}

Articolul Întâlnirea responsabililor de departamente din cadrul INTC 2022 apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita