Fără categorie

Prea Sfinția Sa Alexandru Mesian a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Lugojene

În data de 13 decembrie 2019, Fundația Europeană Drăgan și Primăria Lugoj, împreună cu publicația Lugojeanul au organizat cea de-a IX-a ediție a manifestării Gala Premiilor Lugojene – Premiile „Josif Constantin Drăgan”.

Ca în fiecare an, au fost premiați lugojenii care au excelat în domeniile lor de activitate. S-au acordat premii în educație, cultură, social, administrație, economie, sport și marele premiu „Josif Constantin Drăgan”.

Anul acesta Prea Sfinția Sa Alexandru Mesian, episcop greco-catolic de Lugoj, a avut onoarea și bucuria de a primi marele premiu „Josif Constantin Drăgan”.

Prea Sfinția Sa a spus: „Sunt deosebit de onorat pentru acest premiu și pentru acest titlu și îl consider ca o apreciere la adresa mea din partea autorităților locale și pentru instituția pe care o conduc de 25 ani: Episcopia Română Unită Greco-Catolică de Lugoj. Mai întâi aducem mulțumiri Bunului Dumnezeu, Preacuratei Fecioare Maria, Pruncului Isus născut la Viflaim și Fericiților Episcopi Martiri ai Bisericii Române Unite Greco-Catolice. De asemenea aducem mulțumiri domnului Francisc Boldea, primarul  Municipiului Lugoj,  Fundației Europene Iosif Constantin Drăgan, și tuturor celor care s-au implicat în evidențierea elitelor orașului care duc Lugojul înainte.
Cu aceste gânduri și cu părintească dragoste, vă dorim tuturor să petreceți Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Anului Nou 2020 cu sănătate și belșug de haruri cerești!”

Gala Premiilor Lugojene s-a încheiat cu un concert susținut de cunoscutul cântăreț Florin Chilian.

Biroul de presă eparhial

Articol preluat de pe episcopialugoj.ro

Articolul Prea Sfinția Sa Alexandru Mesian a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Lugojene apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita