Fără categorie

Site-ul Congregaţiei Surorilor Maicii Domnului lansat în versiune actualizată

Congregația Surorilor Maicii Domnului (CMD) anunță lansarea Site-ului său într-o versiune actualizată, cu adresa web: www.surorile-cmd.ro

Configurat în nouă secțiuni principale, site-ul își propune să ofere o imagine de ansamblu care să surprindă aspecte semnificative din viața și misiunea Congregației, și vă propune să deveniți „pelerini virtuali”, atât în timp: în trecutul și în prezentul CMD, cât și în spațiu „vizitând” locațiile actuale ale Congregației, făcându-vă părtași la evenimentele cele mai semnificative.

În lumea virtuală a internet-ului, acest site se dorește a fi un mijloc prin care să fie promovate valorile vieții consacrate, prezentate sub diferite aspecte ale realității cotidiene, de membrele unui Institut Religios din România, urmând îndemnul Sf. Părinte Papa Francisc, de a fi un mijloc care să promoveze „cultura întâlnirii”, deschizând un „cyberspațiu” de comuniune între și pentru cei care vor „păși” pragul acestei „Case”.

Bunul Dumnezeu să binecuvânteze pe toți aceia care vor accesa site-ul Congregației, iar Preacurata Fecioară Maria să-i ocrotească  pe fiecare și să-i însoțească mereu pe drumul credinței.

Articolul Site-ul Congregaţiei Surorilor Maicii Domnului lansat în versiune actualizată apare prima dată în Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Source: Biserica Romana Unita